U bevindt zich hier: Verzekeringen / Particulieren / Burgerlijke aansprakelijkheid

Burgerlijke aansprakelijkheid

Familiale verzekering

Uw voetballende zoon knalt zijn bal door de ruit van de buren? U laat de tablet van uw schoonbroer vallen? U rijdt met de fiets tegen een geparkeerde wagen? Of als voetganger steekt u verstrooid de straat over waardoor een voertuig moet uitwijken en tegen een paaltje beland? Het kan iedereen overkomen, zowel jong als oud. De juiste familiale verzekering beschermt uw gezin en portefeuille bij onverwachte schadegevallen.

De familiale verzekering, ook wel gezinsverzekering of verzekering privéleven genoemd, is een must. Een ongeluk schuilt immers in een klein hoekje en u wil liever niet opdraaien voor kosten die hoog oplopen. De familiale verzekering beschermt het hele gezin bij een onopzettelijke fout: u, uw partner en uw kinderen, maar ook huisdieren, poetsvrouw, huishoudhulp of babysit.

Zowel lichamelijke letsels als materiële schade aan derden zijn wereldwijd gedekt. Daarbij hoort ook rechtsbijstand. De Groote Rammant NV bespreekt graag een polis op maat van uw gezin.

Jacht

Een jachtverzekering is wettelijk verplicht bij een jachtvergunning. Ondanks de nodige afspraken en voorbereiding treft de hagel niet altijd het wild tijdens een jachtpartij. Met alle pijnlijke of dure gevolgen van dien. De jachtverzekering dekt alle schade, ook eventuele ongevallen veroorzaakt door een jachthond.

Voor pistool- of karabijnschutters is de verzekering niet nodig.

Vrijwilliger

Vrijwilligerswerk is mooi en onbaatzuchtig. Zieken begeleiden, geld inzamelen voor een goed doel of de buurman uit de nood helpen: het versterkt onze maatschappij. Maar ook als vrijwilliger is een ongeluk nooit uit te sluiten. Een vrijwilligersverzekering voorkomt onaangename verrassingen terwijl u zich belangeloos inzet.

Huispersoneel

U bent verantwoordelijk voor de babysit, de tuinman of poetsvrouw bij u thuis, ook als die niet officieel aangegeven zijn. De verzekering huispersoneel vergoedt alle medische, farmaceutische of ziekenhuiskosten na een ongeval in uw woning of op weg van en naar u thuis. Ook vergoedingen bij arbeidsongeschiktheid of overlijden zijn inbegrepen.

We geven u volgens uw thuissituatie graag advies.

Offerte aanvraag

Een verzekeringsofferte is steeds maatwerk. Daarom maken we graag met u persoonlijk een afspraak om de gewenste waarborgen te overlopen en u met de nodige kennis bij te staan.

Een afspraak kan bij ons op kantoor of bij u thuis / bij u op de firma, zowel overdag als 's avonds.

Aarzel in geen geval ons te contacteren, onze offertes zijn vanzelfsprekend steeds volledig vrijblijvend.

  • Alleenstaande


  • 65 Plusser


  • Gezin (meer dan 1 inwonende op adres)