U bevindt zich hier: Verzekeringen / Particulieren / Levensverzekering

Levensverzekering

Levensverzekering

Kunnen uw partner en kinderen hun levensstijl aanhouden indien u vroegtijdig zou overlijden? Een scenario waar u misschien liever niet aan denkt, maar van groot belang voor wie achterblijft.
Een levensverzekering waarborgt de toekomst van uw nabestaanden. Zo behoedt u hen van financieel leed in emotioneel moeilijke tijden. Een levensverzekering op maat kan fiscaal aftrekbaar zijn tot 625 euro.

Pensioen

Een mooie oude dag is de droom van iedereen. Een pensioenverzekering zorgt dat die mooie oude dag ook financieel haalbaar is.
Een pensioenverzekering biedt, in tegenstelling tot pensioensparen bij banken, een zeker minimaal rendement en een gewaarborgd eindkapitaal. Daarboven deelt u ook in de winst. Meer zekerheid, minder speculatie. Zo hoeft u niet te piekeren en hebt u tijd voor wat echt telt in het leven.
Spreek met onze specialisten. Adviesburo De Groote ontvangt u graag op kantoor of bij u thuis om in vertrouwen de beste keuze te maken.

Overlijden/Schuldsaldo

Een schuldsaldoverzekering betaalt uw hypothecaire lening indien u of uw partner vroegtijdig overlijdt. Deels of zelfs volledig. Essentieel bij het afbetalen van uw woning.
De schuldsaldoverzekering beschermt de nabestaanden tegen een financiële nachtmerrie en vrijwaart het onroerend goed van de familie.
Er zijn verschillende formules voor verschillende gezinnen en situaties. Die bespreken we graag met u persoonlijk.

Offerte aanvraag

Een verzekeringsofferte is steeds maatwerk. Daarom maken we graag met u persoonlijk een afspraak om de gewenste waarborgen te overlopen en u met de nodige kennis bij te staan.

Een afspraak kan bij ons op kantoor of bij u thuis / bij u op de firma, zowel overdag als 's avonds.

Aarzel in geen geval ons te contacteren, onze offertes zijn vanzelfsprekend steeds volledig vrijblijvend.